...
Aanbeveling
In een aanbeveling wordt een positieve ervaring van een klant met een bedrijf of product beschreven. Een aanbeveling wordt ook wel een Testimonial genoemd. Voorbeelden van aanbevelingen/testimonials vind je hier.
Callout
Een callout wordt op een website geplaatst om de gebruiker op de hoogte te stellen van iets speciaals, zoals laatste nieuwsbericht, kortingen, inschrijving voor nieuwsbrieven, tips enzovoort.
Content
Content is een verzamelnaam voor informatie en media, zoals teksten, foto’s, video's, animaties, Visuals en Infographics.
Google Analytics
Google Analytics wordt gebruikt om activiteiten op uw website of webshop te meten en inzichtelijk te maken, zoals:- welke pagina's het meest of het minst bezocht worden- waar men op geklikt heeft- op welke pagina's men de website verlaat- welke pagina's u het meeste opleveren.
Infographics
Een infographic is een illustratie, bedoeld om een grote hoeveelheid complexe informatie te kunnen 'lezen'. Infographics verschillen met visuals in de informatiedichtheid. Infographics bevatten meer informatie visuals.
Pop-up
Een pop-up is een venster dat verschijnt bovenop de webpagina die je aan het bekijken bent. Pop-ups worden bijvoorbeeld gebruikt voor inschrijving op nieuwsbrieven of om je te attenderen op een speciale aanbieding.
Redirects
Met redirects worden aan webpagina's nieuwe adressen doorgegeven.Als webpagina's verwijderd zijn, dan wordt hiermee voorkomen dat bezoekers op niet meer bestaande webpagina's terecht komen. Ook kunnen webpagina's met verouderde content doorverwezen worden naar webpagina's met actuele content.
Referentie
Referentie is een lijst met klanten waar je zaken mee doet. Een voorbeeld van mijn referenties vind je hier.
Style guide
Een style guide is een document dat richtlijnen biedt voor de manier waarop uw merk moet worden gepresenteerd vanuit zowel een grafisch- als een taalperspectief. Het doel van een style guide is een duidelijke en samenhangende huisstijl voor een consistentie in alle uitingen.
Testimonial
In een testimonial beschrijft een positieve ervaring van een klant met een bedrijf of product. Een testimonial wordt ook wel een aanbeveling genoemd. Een voorbeeld van een aanbeveling/testimonial vind je hier.
Visuals
Een visual is een illustratie, bedoeld om een kleine hoeveelheid informatie in één oogopslag te kunnen 'lezen'. Visuals verschillen met infographics in de informatiedichtheid. Visuals bevatten minder informatie dan infographics.
Wireframe
Een wireframe is een soort bouwtekening voor een website. Bij een wireframe gaat het om de functionaliteit van een website, met name de structuur, de inhoud en de navigatie. Het gaat er niet om hoe een website er visueel uitziet. Daarom wordt in wireframes meestal geen gebruik gemaakt van kleur, typografische stijl en grafische elementen.
Zoekmachineoptimalisatie
Met zoekmachineoptimalisatie worden webpagina's geoptimaliseerd om een hoge positie in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te laten bereiken. Dit betekent dat mensen uw website eerder zullen tegenkomen wanneer ze online zoeken. Zoekmachineoptimalisatie wordt ook wel SEO genoemd, wat staat voor 'Search Engine Optimization'.
Share This
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.